Rantai perlindungan ban kanggo truk tugas abot

Katrangan singkat:


  • Range ukuran:10-45cm
  • Bahan:Baja tempa
  • Longthen umur ban:≥42% (ing kondisi kerja normal)
  • Detail Produk

    Tag produk

    Tire protection chain for heavy duty trucks

    Sembarang ukuran bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.Ukuran umum minangka nderek: 10.00-16,10.00-20,11.00-16,11.00-20,12.00-16,12.00-20,12.00-24,14.00-24,14.00-25,16/70/20 70-24,17.5-25,18.00-24,18.00-25,18.00-33,20.5-25,21.00-33,21.00-35,23.1-26,23.5-25,26.5-25,29.3-5. 35,33,5-33,33,5-39,35/65-33cm-4,35/65-33cm-5,37,5-35,37,5-33,37,5-39,38-39cm-4,38-39cm-5, 40/65-39cm-4,40/65-45cm-4,40/65-45cm-5

    Chains-Protection-Tire tire-protection-chains- Protection-Tire-Chains

    Perusahaan kita ngasilake rantai perlindungan ban kanggo ban gedhe.Rantai perlindungan ban iki digunakake kanggo loader roda, buldoser, truk pertambangan lan tambang, scraper lan grader.Iki uga diarani rantai ORT, rantai anti-slip, lan rantai perlindungan ban mati.

    Panggunaan Keamanan Heavy Duty Off Road Tire Anti Skid Chains ngluwihi umur layanan ban kanthi 3 - 5 kaping, menehi pangayoman efektif saka ngidhak lan sidewalls ban saka nyandhang durung wayahe, ngethok lan punctures, peeling saka ngidhak nalika. peralatan operasi ing lingkungan atos (watu saka medium lan dhuwur kekuatan, pecahan cetha saka rocks, kaca, lebu, kethokan metalurgi, suhu dhuwur).

    Tire-Protection-Chain

    Wong-wong sing nggunakake peralatan pertambangan lan penggalian roda pneumatik uga ngerti yen ing struktur biaya operasi, bahan bakar lan pelumas ana ing posisi sing sepisanan, lan ban ana ing nomer loro.Iku angel kanggo nyimpen ing pisanan, amarga iku mbutuhake kurang driving.Nanging tabungan ing kaloro cukup terjangkau lan ketok, iku cukup kanggo aplikasi pangayoman ban.

    Ayo digambarake kanthi conto sing prasaja:

    Data wiwitan:

    LHD Underground kanthi ban 26.5 - 25 L4 bisa digunakake ing kahanan lemah kanthi mbanyoni banyu tambang asam sing signifikan.Lemah kasebut minangka dhasar watu sing ditutupi denda sing ditambang kanthi kalebu gumpalan bijih nganti 300 mm.

    Ban sing ora dilindhungi duwe umur layanan 1600 jam.Biaya ban buatan Jepang luwih saka 40.000 RMB.Rantai proteksi ban kanggo ban kasebut regane luwih saka 18.000 RMB.Rantai kasebut nduweni umur layanan kira-kira 4.000 jam.Ban ing sangisore rantai uga ngluwihi umur layanan nganti 4.000 jam.

    Ayo kita mbandhingake biaya 1 jam operasi loader saka komponen roda.

    Tanpa rantai:

    mung ban - 40.000 RMB: 1600 jam = 25 RMB / jam;

    Kanthi rantai:

    ban - 40.000 RMB: 4.000 jam = 10 RMB / jam;

    chain - 18.000 RMB: 4.000 jam = 4.5RMB / jam;

    total: 10 + 4,5 = 14,5 RMB / jam.
    Ngurangi biaya 1 jam nalika nggunakake rantai perlindungan ban yaiku 10 RMB.Iki ing setir 1, lan ing gembong ngarep mobil wis 21RMB saben jam.Ora angel ngetung yen tabungan bakal dadi 42%.

    Ing sawetoro wektu, ora perlu kuwatir.”

    Yen loader duwe wektu operasi taunan rata-rata 5000 jam operasi, banjur tabungan Absolute ing mesin bakal 105.000 RMB.Lan yen ora ana siji, nanging sawetara loader, utawa buldoser, utawa LHD?

    Wheel-Loader-Tyre-Protection-Chains

    Wong-wong sing nggunakake peralatan pertambangan lan penggalian roda pneumatik uga ngerti yen ing struktur biaya operasi, bahan bakar lan pelumas ana ing posisi sing sepisanan, dene ban ana ing posisi kaping pindho.Iku angel kanggo nyimpen ing pisanan.Nanging tabungan ing kaloro cukup terjangkau lan ketok;iku bisa rampung gampang dening nglamar chain pangayoman ban Wilson.

    Apa maneh, ana akeh kaluwihan saka rantai perlindungan ban truk tugas berat Wilson.

    1) Rantai protèktif ban tugas abot nglindhungi ban saka ngethok lan tusukan sajrone kabeh umur layanan.Ora mungkin kanggo ngitung kemungkinan nyepetake ban, lan pungkasane ngrusak kendaraan kasebut.Iki bisa kedadeyan ing sawayah-wayah sajrone layanan, mula luwih becik njaga rantai kasebut.
    2) Rantai perlindungan ngirit wektu lan biaya kanggo njaga, ngawasi lan ngganti ban.
    3) Rantai perlindungan ban wheel loader nyuda slip, tetep aman lan nambah efisiensi.
    4) Rantai proteksi mbantu mesin munggah ing lereng kanthi aman tanpa slip.
    5) Kanthi ranté proteksi ing ban wheel loader, ora perlu tuku ban radial sing larang, ban diagonal L4 bakal cukup apik.

    Rantai anti selip ban keamanan Wilson bisa digunakake ing pirang-pirang kahanan, kayata:
    1. Tambang;
    2. Konstruksi lemah;
    3. Pertambangan;
    4.Kahanan kerja kaca lan kothak;
    5. Lingkungan atos kanthi suhu dhuwur.

    Pilih rantai perlindungan ban Wilson;nglindhungi loader lan truk saka cilaka saka lingkungan angel Versatile.Rantai perlindungan ban Wilson wis didol ing saindenging jagad, kanthi kualitas lan reputasi sing dhuwur.We njamin babar pisan kualitas lan layanan apik.

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan