Babagan awake dhewe

Xiamen Wilson Machinery Co., Ltd.

Perusahaan manufaktur peralatan & mesin profesional sing duwe spesialisasi ing riset, pangembangan, produksi, dodolan lan layanan kanggo mesin tugas abot.

Wilson Machinery diadegake dening klompok ahli peralatan, sing kerja ing industri mesin luwih saka 20 taun.Lan tim Wilson Machinery ngupayakake nguatake mesin tugas abot kanthi inovasi lan teknologi dhuwur, lan kanthi mangkono ndadekake kepenak lan efisiensi dhuwur kanggo para klien ing skenario kerja sing beda-beda.Wilson Machinery lan pabrik duwe 31 paten (15 paten penemuan lan 22 paten sarana), 5 prestasi ilmiah lan teknologi lan 50 produk sing diciptakake dhewe.Antarane wong-wong mau, 3 produk tekan standar majeng internasional, 11 produk tekan standar majeng domestik.

+
Riset & Pengembangan Pengalaman Taun
Paten
Paten Utilitas
Produk sing diciptakake kanthi mandiri

produk

Pambuka Brief

Mesin Wilson duwe macem-macem produk, Saiki, Mesin Wilson duwe macem-macem produk: loader forklift wheel, loader forklift boom teleskopik, mesin crane spider, truk forklift counterbalanced lan liya-liyane. Produk kasebut akeh digunakake ing instalasi lan pangopènan proyek, ing logistik. lan warehouses lan ing quarrys lan tambang.mesin Wilson lan peralatan wis didol menyang Asia, Eropah, Amerika lan akeh panggonan liyane, lan wis nampa reputasi dhuwur kanggo kualitas apik lan layanan apik.Pabrik kita wis lulus ISO9001: 2008, ISO14001: 2004, OHSAS18001: 2007, lan Otentikasi CE.

8dsdg5
86gd45d
DSC8919

Kanthi pabrik sing ana ing Zona Pengembangan Ekonomi Jinjiang lan kantor utama ing Zona Ekonomi Khusus Xiamen, Mesin Wilson darmabakti kanggo nampilake lan nyedhiyakake mesin lan peralatan tugas berat "Made-with-China" sing dhuwur kanggo para klien saka saindenging jagad. .

Wilson Machinery kelet kanggo Nilai inti

Visi Mesin Wilson: Coexistence Harmonis, Pangembangan lan inovasi.

Ideal saka Mesin Wilson: Ngudi Kaunggulan lan Prestasi.

Prinsip Mesin Wilson: Kejujuran lan Kapercayan, Respek lan Pengabdian.

Kualitas nggawe donya sing luwih apik.Iku strives kanggo njunjung kritéria sing luwih apik kanggo industri mesin Cina uga produk "digawe-in-China", lan nambah integritas lan tulus kanggo wawasan spiritual sawijining.

Mesin Wilson nglayani para klien kanthi keahlian, kekarepan sing apik lan solusi siji-mandeg.Lan kita tansah katon nerusake kanggo win-win co-operation karo klien ing long term.

Sejarah Perusahaan & Budaya Perusahaan

Sajarah

Mesin Wilson digawe dening klompok ahli sing kerja ing industri mesin tugas abot luwih saka 20 taun.Anggota tim digunakake kanggo makarya kanggo manufaktur mesin well-reputed, kayata WSM, SANY, Manitou lan etc. Wiwit 2003, Wilson Machinery nyuplai forklift wheel loader abot kanggo quarry watu ing China, India, Turki lan akeh macem-macem panggonan ing donya. , lan entuk reputasi apik ing pameran watu.Wiwit taun 2017, Mesin Wilson wiwit riset lan ngembangake pemuat lengen boom cilik (kren laba-laba), sing misuwur banget ing antarane kontraktor lan pangurus proyek, amarga volume cilik nanging adaptasi kanthi apik ing lingkungan sing angel.

Saiki, Wilson Machinery minangka perusahaan maju sing ngembangake lan nyedhiyakake macem-macem mesin lan peralatan, saka loader roda forklift abot nganti pawang teleskopik, saka crane laba-laba nganti loader forklift boom teleskopik dobel ...... Lan mesin kasebut adaptasi kanggo lingkungan sing beda-beda. kayata dhuwur, terrains kasar lan malah interior bangunan.

kabudayan

Wiwit madegé, Wilson Machinery wis menehi perhatian gedhe marang budayane, amarga budaya kasebut mesthi nggawe perusahaan.Pendhiri ngerti rincian nemtokake sukses utawa gagal, supaya ing riset, desain lan pangembangan mesin, Wilson tansah njupuk care saka rincian, nggawe manawa saben rinci dianggep sadurunge mesin diprodhuksi lan dikirim menyang klien.Wong-wong Wilson nyekel kaya ing Tao Te Ching ngandika: Cilik iku kunci kanggo perkara gedhe.

Integritas, kolaborasi, inovasi lan nguber kaunggulan minangka nilai inti saka Mesin Wilson.Perusahaan menehi penekanan kanggo ningkatake katrampilan produksi lan kualitas budaya staf.Liwat pendhidhikan luwih lanjut lan pelatihan terus-terusan, Mesin Wilson wis nggawe tim kanthi semangat kerja lan kesetiaan sing dhuwur.

Kualitas, Layanan lan Peningkatan minangka kapercayan penting saka Mesin Wilson.Lan industri tugas abot China sing mimpin ing jagad iki minangka misi.Saiki, Mesin Wilson dadi produsen kelas pertama sing dihormati ing industri tugas abot.Iku tetep nguatake reformasi industri tugas abot kanthi teknologi lan inovasi.

Wilson Machinery tansah mbayar manungsa waé gedhe kanggo latihan Staff.Saben taun, Wilson Machinery mbayar akeh latihan lan kegiatan tim.

Dadi praktis, Mesin Wilson duwe tujuan kanggo mesthekake saben latihan bali menyang staf kanthi wawasan spiritual sing apik lan efisiensi.

Wilson Machinery sinau kaluwihan saka perusahaan sing luar biasa kayata Manitou, Komastu, SANY, JLG, Caterpillar lan liya-liyane, lan nambah katrampilan produksi lan kesadaran kualitas staf.Wilson uga ngawasi produksi lan kesejahteraan karyawan sing aman, amarga kesejahteraan staf minangka kesejahteraan perusahaan.

Ing Mesin Wilson, kita uga nyedhiyakake pelatihan kanggo operator, pengawas lan pengawas.

peralatan saka Wilson Machinery.Telehandler Wilson Machinery, lan crane laba-laba bisa nggawa sampeyan menyang papan sing luwih dhuwur, mbantu sampeyan ngatasi tantangan kasebut kanthi yakin lan aman.Saka lift akses paling anyar kanggo layanan, bagean lan dhukungan teknis, Wilson Machinery nggawe manawa sampeyan duwe apa sing dibutuhake kanggo ngrampungake tugas kasebut.

Wilson Machinery minangka pemasok peralatan akses sing cepet berkembang, kayata macem-macem lift wong, telehandler, crane laba-laba lan loader roda forklift abot.Platform kerja aerial boom lengen bisa mbantu sampeyan nggayuh tugas ing dhuwur kanthi safety sing luwih apik lan produktivitas sing luwih gedhe, apa sampeyan kudu ngakses karya ing 8 ft utawa 185 ft. Kadhangkala diarani minangka forklift terrain kasar, ngidini sampeyan mindhah bahan kanthi luwih efisien. situs proyek.

Apa sampeyan nggoleki platform aerial utawa solusi penanganan material, ing endi wae sampeyan butuh proyek, gudang, situs proyek, tambang watu, pabrik, pinggir dalan utawa peternakan, kabeh kabutuhan peralatan akses sampeyan bisa diisi karo macem-macem Wilson Machinery. saka produk.