3 Ton micro spider crane crawler crane karo teleskop hidrolik outrigger crane cilik

Katrangan singkat:

XWS-3T mini Spider Crane ngangkat mesin, uga disebut mini spider crawler crane karo max-ngangkat dhuwur saka 9.2m karo free shipping .Fitur XWS-3T iku gerakane minangka crawler, lan nalika ngangkat iku tekan metu tangan kanggo ndhukung lan tetep anteng pusat gravitasi.

Wilson 3 tone mini electric spider crane minangka penjualan panas ing China sing bisa digunakake ing macem-macem papan sing sempit.Apa maneh, mesin konstruksi 3ton sing bisa dilipat ukuran cilik iki fleksibel apa operasi ruangan utawa njero ruangan.Crane spider crawler mobile hidraulik mini portabel 3T awet lan bisa nangani tugas angkat sing angel ing lingkungan kerja sing serbaguna, utamane nalika situs kerja cilik lan ora rata.Desain aman khusus ing Wilson mini crawler crane kanggo nyegah mal-operasi nggampangake operator kanggo ngrampungake karya ngangkat kanthi aman.


Detail Produk

Tag produk

Struktur lan prinsip kerja crane crawler mini
Mekanisme kerja crane crawler mini minangka mekanisme utama kanggo ngangkat fungsi crane, kalebu mekanisme ngangkat, mekanisme luffing, mekanisme puteran, mekanisme teleskopik boom, mekanisme lumampah lan mekanisme dhukungan outrigger. Bagean sing ndhukung. basa kalebu struktur ndhukung kayata sasis sing bisa mimpin ing dalan lan sikil pigura.Ing wektu sing padha, sasis uga nyedhiyakake daya kanggo operasi asrama liwat awak puteran tengah. Umume, bisa ngangkat lan mindhah obyek abot kanthi horisontal ing sawetara tartamtu.

3-Ton-Mini-Micro-Crawler-Spider-Crane
Brand-New-3-Ton-Mobile-Telescopic-Crawler-Spider-Crane
Spider-Crawler-Mini-Electric-Crane

Parameter produk

Model

KB3.0

Spesifikasi

2.95Txl.3m

Radius Kerja Maksimum

8.3mx0.14T

Dhuwur Ngangkat Ground Maksimal

9,2m

Dhuwur Ngangkat Underground Maksimum

40m (1 wektu);104m (1 wektu)

104m(1倍 1 wektu)选配 Pilihan

Piranti Winch Kacepetan Hook

4 kaping: kacepetan kurang: 0-5.3m / min kacepetan dhuwur: 0-10.2m / min

Tipe Tali

e7.7mm x50m

Sistem Teleskopik Tipe Boom

Full otomatis 5 bagean

Boom Length

2,66m-8,98 m

Munggah lan Mundhut Sudut Boom / Wektu

0° -75° /14 detik

Sistem Slew Slew Angle / Wektu

0° -360° (terus-terusan) /40 detik

Outrigger Maksimum Extended Dimensi

4290mm x 3885mm

Sistem traksi Mlaku-mlaku

Motor hidrolik didorong

Mlaku-mlaku Speed

0-1,6 km/j

Dawane lemah x Jembar x2

1000mmx200mmx2

Kemampuan kelas

20°

Tekanan Tanah

51 Kpa

Piranti Safety

Siji leveling tombol, tlimiter orque, hwolung limiter, Sensor cadik crane,  Piranti weker, etombol darurat

Sistem Tegangan

DC12V

Mesin Diesel (Opsional) Model

3TNV70

Pamindahan

0,854L

Output maksimum

10.3KW

Metode Miwiti

Listrik wiwitan

Kapasitas Tangki Bahan Bakar

11L

Suhu operasi

-5° C-40° C

Kapasitas baterei

12V 45Ah

Mesin Bensin Model

GX390

Pamindahan

389ml

Output maksimum

7.0kw

Metode Miwiti

Recoil wiwitan / wiwitan listrik

Kapasitas Tangki Bahan Bakar

6.1L

Suhu operasi

-5° C-40° C

Kapasitas baterei

12V 45AH

Motor Listrik Tegangan Pasokan Daya

(Standar) AC380v

daya

4KW

Remot kontrol Jinis

BOX1.1 (Opsional)

Range operasi

100m

Standar anti banyu

IP67

ukuran dawaxJembar x Dhuwur

2900mmx800mmx1700mm

Bobot Bobot Kendaraan

2300 Kg

Meja ngangkat

Total outriggers beban dirating ing posisi maksimum

2.56/4.18m boom 5,8m boom 7.34m boom 8.92m boom

Radius kerja (m)

Beban Rated (t)

Radius kerja (m)

Beban Rated (t)

Radius kerja (m)

Beban Rated (t)

Radius kerja (m)

Beban Rated (t)

≤1.3

2.95

≤2.9

1.25

≤2.5

1.2

≤3

0.9

1.5

2.58

3

1.22

3

1.05

3.5

0.7

2

2.2

3.5

0.97

3.5

0.83

4

0.55

2.5

1.65

4

0.77

4

0.72

4.5

0.44

3

1.23

4.5

0.61

4.5

0.58

5

0.34

6

0.37

6.5

0.23

6.5

0.32

7

0.2

6.75

0.29

7.5

0.18

8

0.15

8.3

0.14

Total outrigger beban sing dirating ing posisi liyane

2.56/4.18m boom 5,8m boom 7.34m boom 8.92m boom

Radius kerja (m)

Beban Rated (t)

Radius kerja (m)

Beban Rated (t)

Radius kerja (m)

Beban Rated (t)

Radius kerja (m)

Beban Rated (t)

<1.30

1.80

<2.90

0.55

<3.60

0.40

<4.00

0.33

1.50

1.72

3.00

0.53

4.00

0.33

4.50

0.28

2.00

1.20

3.50

0.41

4.50

0.28

5.00

0.23

2.50

0.80

4.00

0.33

5.00

0.23

5.50

0.18

3.00

0.52

4.50

0.28

5.50

0.18

6.00

0.16

3.50

0.42

5.00

0.23

6.00

0.16

6.50

0.14

3.64

0.35

5.20

0.20

6.50

0.15

7.00

0.10

6.75

0.14

7.50

0.09

8.00

0.08

8.30

0.07

XWS-3T-lifting-chart_01

Ing saiki, iku wis akeh dipilih dening kothak negara lan kothak daya kidul China, lan wis digunakake ing Shanghai expo donya, motor umum, lanzhou petrokimia, tianxin petrokimia, wuhan tianling lan Beijing netcom construction project construction, etc. diekspor menyang Amerika Serikat, Australia, Kanada, Inggris, Brazil, Vietnam, uae lan negara liyane.

Saliyane beban dirating crane ana jumlah keluwihan tartamtu, bisa digunakake kanggo dangu.

FITUR:

Awak kompak, mlaku-mlaku hidraulik, desain safety kanggo nyegah misoperation, adaptasi karo ruangan ruangan sing kasar, boom teleskopik jinis pentagon, piranti remot kontrol hemat energi lan awet, limiter torsi, kanggo nyegah operasi kakehan.

"Kualitas banget pisanan, kejujuran minangka basa, tulus pitulungan lan keuntungan bebarengan" idea kita, ing upaya kanggo nggawe terus-terusan lan nguber kaunggulan kanggo China Produsèn kanggo China Zoomlion New Design 130ton Crawler Crane Zcc1300 Spider Crane, Kita pracaya ing kualitas apik. luwih saka jumlah.Sadurunge ngekspor rambut ana mriksa kontrol kualitas ndhuwur sing ketat sajrone perawatan miturut standar kualitas apik internasional.

Produsen China kanggo Crane China, Crawler Cranes, Supaya bisa nggayuh tujuane "pelanggan pisanan lan entuk manfaat bebarengan" ing kerjasama kasebut, kita nggawe tim teknik spesialis lan tim sales kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.Sugeng rawuh sampeyan bisa kerja sama lan gabung karo kita.Kita wis dadi pilihan sing paling apik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan