FRONT END LOADER TRUSS BOOM FOR IKLAN

Katrangan singkat:

Roda TELESCOPIC HANDLER seneng karo forklift nanging nduweni boom teleskopik, dadi luwih mirip crane tinimbang forklift.Versatility sing dileksanakake maneh saka lengen boom teleskopik bisa maju lan munggah kanthi bebas saka mesin telehandler.FORKLIFT TELESCOPIC MULTI-FUNGSI bisa dipasang karo aksesoris sing beda, kayata ember, garpu palet, muck grab, utawa winch.Mangkono pawang lengen boom teleskopik Wilson bisa digunakake ing industri sing beda-beda, kalebu konstruksi, infrastruktur, manufaktur, pengiriman, transportasi, pemurnian, sarana, pertambangan lan industri pertambangan.Apa desain boom keel kekuatan dhuwur sing nawakake layanan sing dipercaya ing kahanan sing paling nuntut utawa kepenak lan irit wektu sing diwenehake dening konsol kontrol dual, yakin yen Wilson didorong kanggo ngirim kualitas lan regane ing saben truk boom.


  • Model:XWS-825
  • Bobot mesin:6800Kg
  • Panjang (Tanpa garpu):4950 mm
  • daya Rated:62.5/2200Kw
  • Detail Produk

    Tag produk

    Parameter produk

    MODEL XWS-825 BARANG UNIT PARAMETER
    Paramèter kinerja Rated load weight (Min. jarak saka roda ngarep) Kg 2500
    Jarak saka tengah garpu menyang roda ngarep mm 1650
    Maks.ngangkat bobot Kg 4000
    Jarak saka bolt ngangkat menyang roda ngarep mm 500
    Maks.ngangkat dhuwur mm 7491
    Maks.ekstensi ngarep mm 5550
    Maks.kacepetan mlaku Km/h 28
    Maks.kemampuan climbing ° 25
    Bobot mesin Kg 6800
    piranti kerja Teleskopik booms bagean 3
    Mbukak wektu s 13
    Wektu nyusut s 15
    Maks.sudut ngangkat ° 60
    Ukuran sakabèhé Panjang (Tanpa garpu) mm 4950
    Jembar mm 2100
    dhuwur mm 2300
    Jarak antarane shafts mm 2600
    Roda mlaku mm 1650
    Min.reresik lemah mm 300
    Jari-jari puteran min (Roda loro nyopir) mm 3800
    Jari-jari puteran min (Roda papat) mm 3450
    Ukuran garpu standar mm 1000*120*45
    Konfigurasi standar Model mesin - LR4B3ZU
    daya dirating Kw 62.5/2200
    nyopir - Roda ngarep
    Turing - gembong mburi
    Jenis Ban (Ngarep/Mburi) - 300-15 / 8.25-15

    Detail Produk

    CRANES-WHEEL
    WHEEL-TELEHANDLERS

    Handler teleskopik, uga disebut telehandler, teleporter, tekan forklift, utawa zoom boom, minangka mesin sing akeh digunakake ing pertanian lan industri lan lapangan liyane.

    WHEEL TELESCOPIC HANDLER XWS-825 (2)
    WHEEL TELESCOPIC HANDLER XWS-825 (1)
    WHEEL TELESCOPIC HANDLER XWS-825 (3)

    Ing industri, lampiran sing paling umum kanggo telehandler yaiku garpu palet lan aplikasi sing paling umum yaiku mindhah beban menyang lan saka papan sing ora bisa digayuh kanggo forklift konvensional.Contone, telehandlers duwe kemampuan kanggo mbusak kargo palletised saka ing Trailer lan kanggo nyelehake kathah ing rooftops lan panggonan dhuwur liyane.Aplikasi sing terakhir bakal mbutuhake crane, sing ora mesthi praktis utawa efisien wektu.

    WHEEL TELESCOPIC HANDLER XWS-825 (3)
    WHEEL TELESCOPIC HANDLER XWS-825 (1)
    WHEEL TELESCOPIC HANDLER XWS-825 (2)

    Ing tetanèn, lampiran sing paling umum kanggo telehandler yaiku ember utawa ember, maneh aplikasi sing paling umum kanggo mindhah beban menyang lan saka panggonan sing ora bisa digayuh kanggo 'mesin konvensional' sing ing kasus iki minangka loader roda utawa backhoe loader.Contone, telehandlers duwe kemampuan kanggo tekan langsung menyang trailer dhuwur-sisi utawa hopper.Aplikasi sing terakhir bakal mbutuhake ramp loading, conveyor, utawa sing padha.

    Telehandler uga bisa nggarap jib crane bebarengan karo beban ngangkat, lampiran sing kalebu ing pasar yaiku ember rereget, ember gandum, rotator, boom daya.Jangkoan tetanèn uga bisa dilengkapi karo sambungan telung titik lan daya lepas landas.

    Kauntungan saka telehandler uga watesan paling gedhe: minangka boom ngluwihi utawa mundhakaken nalika prewangan mbukak, iku tumindak minangka tuas lan nimbulaké kendaraan kanggo dadi tambah ora stabil, senadyan counterweights ing mburi.Iki tegese kapasitas ngangkat cepet sudo minangka radius apa (jarak antarane ngarep gembong lan tengah mbukak) mundhak.Nalika digunakake minangka loader boom siji (tinimbang lengen kembar) banget dimuat lan malah karo desain ati-ati minangka kekirangan.Kendaraan kanthi kapasitas 2500kgs kanthi boom ditarik bisa kanthi aman ngangkat bobot nganti 225 kg kanthi lengkap kanthi sudut boom sing sithik.Mesin sing padha karo kapasitas angkat 2500kgs kanthi boom ditarik bisa uga bisa ndhukung nganti 5000kgs kanthi boom diangkat dadi 65°.Operator dilengkapi grafik beban sing mbantu nemtokake manawa tugas sing diwenehake bisa ditindakake, kanthi bobot, sudut boom lan dhuwur.Gagal iki, paling telehandlers saiki nggunakke komputer kang nggunakake sensor kanggo ngawasi kendaraan lan bakal ngelekake operator lan / utawa Cut mati input kontrol luwih yen watesan saka kendaraan wis ngluwihi.Mesin uga bisa dilengkapi karo stabilisator ngarep sing ngluwihi kemampuan ngangkat peralatan nalika stasioner, uga mesin sing wis stabil kanthi gabungan rotary antarane pigura ndhuwur lan ngisor, sing bisa diarani crane seluler sanajan biasane isih bisa nggunakake ember. , lan uga asring diarani minangka mesin 'Roto'.Iki minangka hibrida antarane telehandler lan crane cilik.

    Sawetara langkah sadurunge sampeyan nggunakake telehandlers.
    Langkah 1.Miturut tugas sampeyan, kelas lemah, kacepetan angin, lampiran, pilih model mesin sing cocok.Waca paramèter, loading diagram lan ukuran sakabèhé saka mesin.Overload dilarang.
    Langkah 2. Instal lampiran menyang mburi boom, priksa manawa kabeh perkakas wis ngaco tightly lan pipo lenga uga nyambung tanpa bocor.
    Langkah 3. Priksa kabeh fungsi kanggo nggawe manawa kabeh mau bisa mindhah lancar tanpa swara abnormal.
    Langkah 4. Requirement liyane please fellow nepangaken.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan