1 Ton Desain paling anyar kualitas Eropa standar listrik mini spider crawler crane

Katrangan singkat:

Crane crawler listrik seluler cilik iki nduweni macem-macem panggunaan.Bisa mlebu situs sing sempit kanthi lancar lan ngrampungake tugas ngangkat liwat boom teleskopik otomatis.Remot kontrol teleskopik boom mini spider crane kanthi CE/ISO nduweni radius kerja sing gedhe.Bisa digunakake kanggo situs konstruksi, transmisi dhuwur, kirim lan pariwara, tanduran wit lan akeh papan liyane.XWS-1T account anyar spider ngangkat crawler crane wis keluwesan dhuwur banget lan super stabilitas kang ndadekake iku luwih cocok kanggo dalan sempit, lereng situs karya lan lendhut lan panggonan ora rata.Saiki crane laba-laba mini iki kanthi dhuwur ngangkat gedhe dibutuhake ing pirang-pirang papan ing saindenging jagad kanggo ngrampungake tugas udara lan ngangkat tugas abot ing skenario kerja sing serbaguna.Wilson Machinery duwe pengalaman riset lan pangembangan luwih saka 20 taun kanggo mesin lengen boom teleskopik lan crane crawler, crane crawler crawler laba-laba mini 1T bisa dipercaya 100%.


  • Model:XWS-1T
  • Spesifikasi:5.00T x 2.0m
  • Radius Kerja Maksimum:16m x 0,21t
  • Dhuwur Ground Lifting Maksimum:16,8m
  • Detail Produk

    Tag produk

    Parameter produk

    Model

    XWS-5T

    Spesifikasi

    5.00t x 2.0m

    Radius Kerja Maksimum

    16m x0.21t

    Dhuwur Ngangkat Ground Maksimal

    16,8m

    Piranti Winch Kacepetan Hook

    12m/min (4 tiba)

    tali

    O12mm x 120m

    Sistem Teleskopik Tipe Boom

    Full otomatis 5 bagean

    Boom Length

    4,7m~16,5m

    Teleskopik Dawane / Wektu

    11.7m/54sec (kacepetan munggah 41sec)

    Munggah lan Mundhut Sudut Boom / Wektu

    0~80° /24,5 detik

    Sistem Slew Slew Angle / Wektu

    360 ° terus-terusan / 2.1rpm

    Outrigger Formulir Aktif Outrigger

    imbuhan manual kanggo 1 bagean.

    Otomatis kanggo bagean 2,3

    Maksimum Extended Dimensi

    5670mm x 5510mmx5030 mm

    Sistem traksi Mlaku-mlaku

    Motor hidrolik

    Mlaku-mlaku Speed

    0~1,5km/j

    Kemampuan kelas

    20°

    Ground Length x Jembar

    1720 mmx320 mm x 2

    Tekanan Tanah

    49,0kpa(0,50 kgf/cm2

    Mesin Diesel Model

    4TNV88(YANMAR

    Pamindahan

    2.19L

    Output maksimum

    25,2kw / 2200min-1

    Metode Miwiti

    Listrik wiwitan

    Bahan bakar

    diesel

    Kapasitas tangki bahan bakar

    100L

    Motor Listrik Model

    YYB160M-4 (telung fase AC)

    Tegangan Kerja

    380V(50 Hz

    daya

    11 Kw

    ukuran Dawane x Jembar x Dhuwur

    4950mm x 1560mm x 2235mm

    Bobot Bobot Kendaraan

    6000kg

    Piranti Safety

    Pembatas torsi, Lampu status Piranti weker, Tombol daruratx Sistem overturn-preventing, sistem kontrol interlock, leveling Onekey

    Total outriggers beban dirating ing posisi maksimum

    4.74 / 7.70m boom 10.65m boom 13.56m boom 16.50m boom

    Radius kerja (m)

    Beban Rated (t)

    Radius kerja (m)

    Beban Rated (t)

    Radius kerja (m)

    Beban Rated (t)

    Radius kerja (m)

    Beban Rated (t)

    <2.0

    5.00

    <3.5

    3.03

    <4

    2.23

    <5

    1.13

    2.5

    4.16

    4

    2.58

    4.5

    1.93

    5.5

    0.98

    3

    3.46

    5

    2.03

    5

    1.73

    6

    0.91

    3.5

    3.05

    6

    1.68

    6

    1.40

    7

    0.76

    4

    2.60

    7

    1.38

    7

    1.18

    8

    0.65

    5

    2.08

    8

    1.13

    8

    1.03

    9

    0.60

    6

    1.72

    9

    1.05

    9

    0.93

    10

    0.55

    7.18

    1.45

    10

    0.86

    10

    0.83

    11

    0.49

    11

    0.69

    12

    0.44

    12

    0.53

    13

    0.38

    13

    0.43

    14

    0.32

    15

    0.26

    16

    0.21

    Crane crawler mikro XWS-5T, akeh digunakake ing pangopènan lan instalasi peralatan gardu listrik, pangopènan lan instalasi peralatan bengkel kimia mekanik, tembok tirai kaca lan acara papan cilik liyane.Ing saiki, iku wis akeh dipilih dening kothak negara lan kothak daya kidul China, lan wis digunakake ing Shanghai expo donya, motor umum, lanzhou petrokimia, tianxin petrokimia, wuhan tianling lan Beijing netcom construction project construction, etc. diekspor menyang Amerika Serikat, Australia, Kanada, Inggris, Brazil, Vietnam, uae lan negara liyane.

    Saliyane beban dirating crane ana jumlah keluwihan tartamtu, bisa digunakake kanggo dangu.

    FITUR:

    Awak kompak, mlaku-mlaku hidraulik, desain safety kanggo nyegah misoperation, adaptasi karo ruangan ruangan sing kasar, boom teleskopik jinis pentagon, piranti remot kontrol hemat energi lan awet, limiter torsi, kanggo nyegah operasi kakehan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan