8 Ton Teleskopik profesional crawler crane karo sertifikat CE

Katrangan singkat:

XWS-8T teleskopik booms spider crawler crane digunakake digunakake kanggo ngangkat proyek utamane ing sawetara papan sing sempit ing ngendi mesin tugas berat liyane ora bisa mlebu.Iku solusi sampurna kanggo proyek kaya: kaca tingal ngangkat (karya glazing), bangunan kapal, tembok tirai lan instalasi fasad, kiriman lan iklan, ngangkat loteng, degdegan baja, instalasi karya seni, railway lan ing.Crane crawler 8ton kabeh awak sing fleksibel bisa diimbangi ing posisi horisontal nggunakake papat outriggers (lengen ndhukung), lan bisa digunakake ing undhak-undhakan lan lemah sing ora rata.Wilson account anyar 8 ton mobile teleskopik crawler spider crane wis diekspor menyang akèh negara karo kualitas dhuwur lan reputasi.8T hot sale China digawe crane laba-laba listrik bisa nyukupi macem-macem syarat kanggo karya aerial kanthi biaya murah lan efisiensi dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

Kaluwihan saka spider crawler crane
1.Trek wis area grounding gedhe, kamungkinan apik, daya adaptasi kuwat, lan bisa lumaku ing mbukak;
2. Kapasitas angkat sing kuwat, operasi beban sing diidini, rasio grounding sing kurang, kacepetan nyopir alon;
3. Aman torsi limiter;
4. Tampilan pinter;
5. Wireless remote kontrol proporsional;
6. Fungsi deteksi posisi Outrigger lan fungsi perlindungan Anti-tilt;
7. Bisa kanthi otomatis narik pancing.

Crawler-Spider-Crane
Chinese-Official-Manufacturer-Mini-Crawler-Spider-Crane-with-Ce-Certificate
Nucrane-8ton-Knuckle-Boom-Crawler-Spider-Crane-with-Control-Diesel
Model

XWS-8T

Spesifikasi

8.00tx 2.5m

Radius Kerja Maksimum

15,7m x 0,45t

Dhuwur Ngangkat Ground Maksimal

17,8m

Piranti Winch Kacepetan Hook

10m / min 4 tiba

tali

O12mm x 120m

Sistem Teleskopik Tipe Boom

Full otomatis 5 bagean

Boom Length

4,65m~16,4m

Teleskopik Dawane / Wektu

34 sek

Munggah lan Mundhut Sudut Boom / Wektu

0~80° /24,5 detik

Sistem Slew Slew Angle / Wektu

360 ° terus-terusan / 2.1rpm

Outrigger Formulir Aktif Outrigger

imbuhan manual kanggo 1 bagean.

Otomatis kanggo bagean 2,3

Maksimum Extended Dimensi

5670mm x 5510mmx5030 mm

Sistem traksi Mlaku-mlaku

Motor hidrolik

Mlaku-mlaku Speed

0~1,5km/j

Kemampuan kelas

20°

Ground Length x Jembar

1720 mmx320 mm

Tekanan Tanah

49,0kpa(0,50 kgf/cm2

Mesin Diesel Model

4TNV88(YANMAR

Pamindahan

2.19L

Output maksimum

25,2kw / 2200min-1

Metode Miwiti

Listrik wiwitan

Bahan bakar

diesel

Motor Listrik Model

YYB160M-4 (Telung fase AC)

Tegangan Kerja

380V(Hz50

daya

11 Kw

ukuran Dawane x Jembar x Dhuwur

5033mm x 1560mm x 2278mm

Bobot Bobot Kendaraan

6500kg

Kapasitas Tank

100L

Piranti Safety Pembatas torsi, slampu tatus, Piranti weker, Tombol darurat, Sistem overturn-nyegah, sistem kontrol interlockm, Onekey leveling

Meja ngangkat

Total outriggers beban dirating ing posisi maksimum

4,65 (m)

4.65-7.62(m)

7.62-10.5(m)

10.5-13.47(m)

13.47-16.4(m)

Radius kerja (m)

Beban Rated (t)

Radius kerja (m)

Rated Load

(t)

Radius kerja (m)

Rated Load

(t)

Radius kerja (m)

Rated Load

(t)

Radius kerja (m)

Rated Load

(t)

<2.5

8

<2.5

6.8

<3.5

5.2

<4

4.4

<5

2.85

3

7.2

3

6.5

4

4.85

4.5

3.92

5.5

2.45

3.5

6.15

3.5

5.8

5

3.8

5

3.5

6

2.2

4

5.2

4

5

6

2.6

6

2.4

7

1.95

4.1

4.8

5

3.95

7

2.3

7

2.3

8

1.55

   

6

2.8

8

1.9

8

1.8

9

1.35

   

7

2.35

9

1.5

9

1.5

10

1.15

       

9.9

1.2

10

1.2

11

0.9

           

11

0.95

12

0.75

           

12

0.8

13

0.65

           

12.8

0.7

14

0.56

               

15

0.49

               

15.7

0.45

KB8

Crane crawler mikro XWS-8T, akeh digunakake ing pangopènan lan instalasi peralatan gardu listrik, pangopènan lan instalasi peralatan bengkel kimia mekanik, tembok tirai kaca lan acara papan cilik liyane.Ing saiki, iku wis akeh dipilih dening kothak negara lan kothak daya kidul China, lan wis digunakake ing Shanghai expo donya, motor umum, lanzhou petrokimia, tianxin petrokimia, wuhan tianling lan Beijing netcom construction project construction, etc. diekspor menyang Amerika Serikat, Australia, Kanada, Inggris, Brazil, Vietnam, uae lan negara liyane.

Saliyane beban dirating crane ana jumlah keluwihan tartamtu, bisa digunakake kanggo dangu.

FITUR:

Awak kompak, mlaku-mlaku hidraulik, desain safety kanggo nyegah misoperation, adaptasi karo ruangan ruangan sing kasar, boom teleskopik jinis pentagon, piranti remot kontrol hemat energi lan awet, limiter torsi, kanggo nyegah operasi kakehan.

Kita terus-terusan mikir lan laku sing cocog karo owah-owahan kahanan, lan tuwuh.We Yahoo ing prestasi saka pikiran sugih lan awak bebarengan karo urip kanggo Produsèn saka China XCMG Produsen Resmi 5 Ton Mini Crawler Crane, Tujuan utama kita tansah kanggo pangkat minangka account ndhuwur uga kanggo mimpin minangka pionir nang lapangan kita.Kita yakin pengalaman makmur ing generasi alat bakal entuk kapercayan pelanggan, Pengin bisa kerja sama lan nggawe mbesuk sing luwih apik karo sampeyan!

Produsen China Spider Crane, Crawler Crane, Kita tansah nandheske prinsip manajemen "Kualitas pisanan, Teknologi minangka basis, Kejujuran lan Inovasi". .


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan