• xinweisheng-1
  • xinweisheng-2
  • xinweisheng-3
  • aboutimg (2)

Babagan awake dhewe

Xiamen Wilson Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan manufaktur peralatan & mesin profesional sing duwe spesialisasi ing riset, pangembangan, produksi, dodolan lan layanan kanggo mesin tugas abot.
Wilson Machinery diadegake dening klompok ahli peralatan, sing kerja ing industri mesin luwih saka 20 taun.Lan tim Wilson Machinery ngupayakake nguatake mesin tugas abot kanthi inovasi lan teknologi dhuwur, lan kanthi mangkono ndadekake kepenak lan efisiensi dhuwur kanggo para klien ing skenario kerja sing beda-beda.Wilson Machinery lan pabrik duwe 31 paten (15 paten penemuan lan 22 paten sarana), 5 prestasi ilmiah lan teknologi lan 50 produk sing diciptakake dhewe.Antarane wong-wong mau, 3 produk tekan standar majeng internasional, 11 produk tekan standar majeng domestik.

Produk

Rangkaian Crawler Crane kita wis dirancang kanggo nindakake karya ngangkat sanajan ing wilayah sing paling angel diakses.

  • Heavy Loading Forklift

    Forklift Beban Berat

    Kothak gear shift cair listrik canggih kanthi standar internasional, kabeh gear nganggo struktur untu heliks kanggo njamin efisiensi transmisi sing dhuwur lan swara sing sithik.Gir sing dipasang kanthi apik, kanthi fungsi shift KD njamin efisiensi operasi sing dhuwur.

  • Telehandler

    Telehandler

    Roda TELESCOPIC HANDLER seneng karo forklift nanging nduweni boom teleskopik, dadi luwih crane tinimbang forklift, kanthi fleksibilitas tambah saka teleskopik siji sing bisa maju lan munggah saka kendaraan.

  • Crawler Spider Crane

    Crawler Spider Crane

    Crane crawler mini portabel ditrapake kanggo kondisi lemah ing jero ruangan lan rumit.kacepetan diferensial kiwa lan tengen, ngusapake lan ngowahi;radius ngowahi cilik;ora ana watesan kanggo papan kerja;peralatan bisa digunakake kanthi bebas sanajan ing papan sing sempit lan winates.

  • Tire Protection Chain

    Rantai Proteksi Ban

    Perusahaan kita ngasilake rantai perlindungan ban kanggo ban gedhe.Rantai perlindungan ban iki digunakake kanggo loader roda, buldoser, LHD, truk pertambangan lan tambang, scraper lan grader.

Model sing laris

Saliyane produk kinerja dhuwur, nyedhiyakake layanan global sing dipercaya.Tegese kita ngidini sampeyan bisa kerja kanthi aman lan efisien - sanajan ing kahanan sing ekstrim.

  • Rentang ukuran:10-45cm
  • Bahan:Baja tempa
  • Longthen umur ban:≥42% (ing kondisi kerja normal)
  • Model:WSM995T52
  • Bobot operasi:56800Kg
  • Length (garpu ing lantai):11250 mm
  • daya dirating:278Kw
  • Model:XWS-5T
  • Spesifikasi:5.00T x 2.0m
  • Radius Kerja Maksimum:16m x 0,21t
  • Dhuwur Ngangkat Ground Maksimal:16,8m
  • Model:XWS-825
  • Bobot mesin:6800Kg
  • Panjang (Tanpa garpu):4950 mm
  • daya dirating:62.5/2200Kw

skenario kerja

  • SPIDER CRANE
  • RANTAI PERLINDUNGAN BAN

Sertifikasi

  • Certifications (4)
  • Certifications (5)
  • Certifications (7)
  • Certifications (8)
  • Certifications (1)
  • Certifications (3)
  • Certifications (6)
  • Certifications (2)