5 Ton Telescopic Booms Spider Crawler Crane kanthi kualitas lan rega paling apik

Katrangan singkat:

XWS-5T boom crawler spider crane digunakake akeh ing pangopènan lan instalasi peralatan gardu listrik, pangopènan lan instalasi peralatan bengkel kimia mekanik lan akeh panggonan liyane.Crane spider crawler teleskopik seluler iki nggunakake crane micro lifting seluler kanggo ngrampungake karya aerial ing medan cilik utawa interior sing angel.

Crane spider crawler truk cilik cocok banget kanggo situs kerja sing akeh dalan lan lemah lendhut.Minangka kanggo kaluwihan crane kualitas dhuwur 5T biaya ekonomi selaras iki, wis akeh kekiyatan kayata keluwesan luwih, operasi trep, struktur kompak, kinerja stabil, nggunakake dipercaya lan pangopènan trep, kang ndadekake crane spider movable elektrik iki bisa nangani kabeh jinis angel. lingkungan kerja.


  • Model:XWS-5T
  • Spesifikasi:5.00T x 2.0m
  • Radius Kerja Maksimum:16m x 0,21t
  • Dhuwur Ground Lifting Maksimum:16,8m
  • Detail Produk

    Tag produk

    Mobile-Crane-5Ton-Mini-Spider-Crawler-Crane-XWS5T
    Spider-Mini-Electric-Small-Crawler-Mobile-Crane-with-Ce-and-ISO-Certificate
    XWS3T-Spider-Crane-Mini-Crane-Factory-Price-Crawler-Crane-Mobile-Cranes
    Model

    XWS-5T

    Spesifikasi

    5.00t x 2.0m

    Radius Kerja Maksimum

    16m x0.21t

    Dhuwur Ngangkat Ground Maksimal

    16,8m

    Piranti Winch Kacepetan Hook

    12m/min (4 tiba)

    tali

    O12mm x 120m

    Sistem Teleskopik Tipe Boom

    Full otomatis 5 bagean

    Boom Length

    4,7m~16,5m

    Teleskopik Dawane / Wektu

    11.7m/54sec (kacepetan munggah 41sec)

    Munggah lan Mundhut Sudut Boom / Wektu

    0~80° /24,5 detik

    Sistem Slew Slew Angle / Wektu

    360 ° terus-terusan / 2.1rpm

    Outrigger Formulir Aktif Outrigger

    imbuhan manual kanggo 1 bagean.

    Otomatis kanggo bagean 2,3

    Maksimum Extended Dimensi

    5670mm x 5510mmx5030 mm

    Sistem traksi Mlaku-mlaku

    Motor hidrolik

    Mlaku-mlaku Speed

    0~1,5km/j

    Kemampuan kelas

    20°

    Ground Length x Jembar

    1720 mmx320 mm x 2

    Tekanan Tanah

    49,0kpa(0,50 kgf/cm2

    Mesin Diesel Model

    4TNV88(YANMAR

    Pamindahan

    2.19L

    Output maksimum

    25,2kw / 2200min-1

    Metode Miwiti

    Listrik wiwitan

    Bahan bakar

    diesel

    Kapasitas tangki bahan bakar

    100L

    Motor Listrik Model

    YYB160M-4 (telung fase AC)

    Tegangan Kerja

    380V(50 Hz

    daya

    11 Kw

    ukuran Dawane x Jembar x Dhuwur

    4950mm x 1560mm x 2235mm

    Bobot Bobot Kendaraan

    6000kg

    Piranti Safety

    Pembatas torsi, Lampu status Piranti weker, Tombol daruratx Sistem overturn-preventing, sistem kontrol interlock, leveling Onekey

    Meja ngangkat

    Total outriggers beban dirating ing posisi maksimum

    4.74 / 7.70m boom 10.65m boom 13.56m boom 16.50m boom

    Radius kerja (m)

    Beban Rated (t)

    Radius kerja (m)

    Beban Rated (t)

    Radius kerja (m)

    Beban Rated (t)

    Radius kerja (m)

    Beban Rated (t)

    <2.0

    5.00

    <3.5

    3.03

    <4

    2.23

    <5

    1.13

    2.5

    4.16

    4

    2.58

    4.5

    1.93

    5.5

    0.98

    3

    3.46

    5

    2.03

    5

    1.73

    6

    0.91

    3.5

    3.05

    6

    1.68

    6

    1.40

    7

    0.76

    4

    2.60

    7

    1.38

    7

    1.18

    8

    0.65

    5

    2.08

    8

    1.13

    8

    1.03

    9

    0.60

    6

    1.72

    9

    1.05

    9

    0.93

    10

    0.55

    7.18

    1.45

    10

    0.86

    10

    0.83

    11

    0.49

    11

    0.69

    12

    0.44

    12

    0.53

    13

    0.38

    13

    0.43

    14

    0.32

    15

    0.26

    16

    0.21

    XWS-5T-00

    Crane crawler mikro XWS-5T, akeh digunakake ing pangopènan lan instalasi peralatan gardu listrik, pangopènan lan instalasi peralatan bengkel kimia mekanik, tembok tirai kaca lan acara papan cilik liyane.Ing saiki, iku wis akeh dipilih dening kothak negara lan kothak daya kidul China, lan wis digunakake ing Shanghai expo donya, motor umum, lanzhou petrokimia, tianxin petrokimia, wuhan tianling lan Beijing netcom construction project construction, etc. diekspor menyang Amerika Serikat, Australia, Kanada, Inggris, Brazil, Vietnam, uae lan negara liyane.

    Saliyane beban dirating crane ana jumlah keluwihan tartamtu, bisa digunakake kanggo dangu.

    FITUR:

    Awak kompak, mlaku-mlaku hidraulik, desain safety kanggo nyegah misoperation, adaptasi karo ruangan ruangan sing kasar, boom teleskopik jinis pentagon, piranti remot kontrol hemat energi lan awet, limiter torsi, kanggo nyegah operasi kakehan.

    Kelet kanggo kapercayan "Nggawe produk saka kualitas dhuwur lan nggawe kanca karo wong saka kabeh ndonya", kita tansah sijine kapentingan pelanggan ing Panggonan pisanan kanggo Diskon grosir China Hoist Pipe 12 Ton 24 Ton Crawler Crane Pipelayer kanggo Petroleum Pipeline ing Mountain Area, We duwe kerjasama jero karo atusan pabrik sak China.Produk sing diwenehake bisa cocog karo panjaluk sampeyan sing beda.Pilih kita, lan kita ora bakal getun!

    Diskon borongan China Pipelayer, Pipe Layer, Yen ana item dadi kapentingan kanggo sampeyan, dadi manawa kanggo ngidini kita ngerti.Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan kanthi barang dagangan sing berkualitas, rega paling apik lan pangiriman cepet.Elinga yen sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae.Kita bakal mangsuli sampeyan nalika nampa pitakon sampeyan.Elinga yen conto kasedhiya sadurunge kita miwiti bisnis.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan