Hubungi Kita

Xiamen Wilson Machinery Co., Ltd.

alamat

Rm.802-3, gedung No.3, Xinglinwan Rd, Jimei Dist, Xiamen, China

Telpon

Inggris 1: +86-1340 0702 825

Inggris 2: +86-138 0609 5969

Rusian: +86-158 0451 2169

jam

Kerja 24 jam sedina
7 dina seminggu

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita