Forklift Wheel loader Series

Katrangan singkat:

Forklift Wheel loader, uga dijenengi minangka forklift wheel truck, heavy duty forklift, heavy forklift truk, heavy forklift loading machine, heavy handler forklift.
Iki digunakake kanthi wiyar ing tambang lan tambang, situs proyek, lapangan loading lan pelabuhan kanggo nangani kargo sing abot banget kayata blok watu, bijih, wadhah lan liya-liyane.
Wilson forklift loader duwe macem-macem model kanggo nyukupi skenario kerja sing serbaguna;bisa ngangkat saka 5 ton nganti 50 ton.


  • Model:WSM995T52
  • bobot operasi:56800Kg
  • Dawane (garpu ing lantai):11250 mm
  • daya Rated:278Kw
  • Detail Produk

    Tag produk

    Parameter kinerja / Data Teknis

    Item

    Item

    Unit

    WSM995T52

    1 Sakabèhélukuran kabeh mesin Length (garpu ing lantai)

    mm

    11250

    2 Jembar

    mm

    3600

    3 dhuwur

    mm

    4300

    4

    Parameter mesin

    Bobot operasi

    Kg

    56800

    5 Maks.Traksi

    KN

    300

    6 Kapasitas tangki bahan bakar

    L

    500

    7 Kapasitas tangki bahan bakar hidrolik

    L

    500

    8 Dasar rodha

    mm

    5000

    9 Tapak rodha

    mm

    2880

    10 Min.radius ngowahi

    mm

    12270

    11 Kemampuan mendaki (tanpa beban / beban penuh)

    %

    36/25

    12 Min.Reresik lemah

    mm

    660

    13 Paramèter geometris Maks.dhuwur saka garpu angkat

    mm

    3600

    14 Ukuran garpu standar (L * W * H)

    mm

    1600*350*125

    15

    Kapabilitas operasional

    Jarak tengah beban

    mm

    1000

    16 Kapasitas angkat beban sing dirating (kabeh)

    Kg

    52000

    17 Maks.Kapasitas 1 ift

    Kg

    5300 (1500mm)

    18 mesin Model Engine

    WD12G375E211

    19 Dirating daya / dirating kacepetan

    Kw/rpm

    278/2200

    Cathetan: Parameter kasebut tundhuk karo produk nyata, amarga teknologi kasebut tansah diowahi.

    Keuntungan produksi:

    1.Wilson Forklift Wheel loader seri aplikasi kualitas pisanan standar internasional supercharged agêng-cooling engine karo 375 daya kuda, wis cadangan torsi gedhe lan kekuatan gedhe.

    2. Kothak gear shift cair listrik canggih kanthi standar internasional, kabeh gear nganggo struktur untu heliks kanggo njamin efisiensi transmisi sing dhuwur lan gangguan sing kurang kanggo mesin loading.Gir sing dipasang kanthi apik, kanthi fungsi shift KD njamin efisiensi operasi sing dhuwur.

    3. Teknologi paten kanggo sistem rem dalan ganda hidrolik lengkap lan bagian rem impor asli njamin rem aman.Mangkono, mesin loader abot bisa obah lan mandheg kaya sing dikarepake sopir, sanajan barang ing garpu / jacks.

    4. Ban punika 24.00R35 ban baja meridian.Kapasitas maksimal ban tunggal yaiku 55 ton, sing ngidini truk forklift Wilson nduweni kualifikasi kanggo kondisi kerja sing kompleks.

    5. Kontrol pilot lan aliran hidrolik lengkap nggedhekake ruang lingkup operasi setir lan fleksibel banget.

    6. teknologi paten kita dhewe kanggo intelligentization lan digitization nggampangake kanggo pangguna-loropaken antarmuka interaktif.Sistem manajemen remot nyimpen rekaman kanggo kondisi panggunaan loader forklift.Iki ngidini deteksi lan diagnosis kesalahan remot, uga manajemen komputerisasi.

    7. Rekombinasi swing arms, desain kapasitas mbukak super abot, kekuatan dhuwur lan struktur kekandelan dhuwur lan analisis unsur winates kanggo bagean tombol ...... kabeh iki nggawe manawa nangani aman ing lingkungan mbebayani.

    8. Teknologi lubrication terpusat njamin lubrication pas wektune ing TCTerms tombol, nyuda mundhut daya lan prolongs umur saka bagean lan peralatan saka truk loader.

    9. Poros transmisi nganggo transisi multisession kanggo ningkatake kekuatan sing luwih dhuwur lan ningkatake umur layanan poros transmisi.Poros artikulasi jero setir tengah ngetrapake pola radial tengah engsel, ngidini sudut sing padha ing antarane kardan lan poros transmisi nalika ngowahi, supaya output energi paling apik bisa diraih.

    Layanan Sawise Sales:

    Garansi:Wilson njamin garansi setaun utawa 2000 jam kanggo model apa wae mesin muat forklift abot sing dituku saka kita.Sajrone periode garansi, yen ana cacat ing truk loader forklift utawa suku cadang ing operasi normal, bagean sing rusak bakal didandani utawa diganti kanthi gratis.

    Spare Parts:Wilson wis darmabakti kanggo nyedhiyani klien karo spare parts asli ing kualitas paling dhuwur.Kita njamin fitness sing tepat lan fungsi sing cocog.Sampeyan dijamin karo pangiriman cepet lan layanan.Mangga ngirim panjalukan spare parts kanggo kita, lan dhaptar jeneng produk, nomer model utawa gambaran saka bagean dibutuhake, kita njamin sing panjalukan bakal ditangani kanthi cepet lan jumbuh.

    Instalasi:Wilson bisa nyedhiyakake video instalasi sakabèhé kanggo para klien kanggo mesin lan peralatan loading forklift sing rumit.Lan sawise iku, kita bakal mriksa kabeh mesin lan menehi klien kita laporan data testing instalasi lan operasi.Kita uga bisa ngirim teknisi lan insinyur kanggo mbantu klien kita nindakake instalasi lan pangopènan nalika perlu.

    Latihan:Wilson nawakake fasilitas sampurna lan bisa nyedhiyani layanan latihan kanggo pangguna beda.Sesi pelatihan kalebu pelatihan produk, pelatihan operasi, kawruh pangopènan, kawruh teknis, standar, pelatihan hukum lan peraturan lan liya-liyane.Kita minangka panyengkuyung kanggo para klien.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan